248048381_4773699076007664_8332146233616770933_n

În calitate de terapeut în masaj, am un rol important în îmbunătățirea sănătății și bunăstării pacienților mei prin intermediul terapiei manuale. Abilitățile mele în masaj mă ajută să reduc durerea, tensiunea musculară și stresul, precum și să îmbunătățesc circulația sângelui și mobilitatea musculară.
În timpul unei sesiuni de masaj, utilizez diverse tehnici și mișcări pentru a ajuta la relaxarea și eliberarea tensiunii din mușchii și țesuturile moi ale pacientului meu. Folosesc presiune ușoară, medie sau puternică, în funcție de preferințele și nevoile pacientului. De asemenea, utilizez diverse instrumente și tehnici de masaj, cum ar fi masajul suedez, masajul terapeutic ,drenaj limfatic ,masaj somatic sau masajul de relaxare.
În timpul sesiunii, sunt atenta la nevoile pacientului și comunic cu el pentru a asigura că mă concentrez pe zonele problematice și că tehnica mea de masaj este eficientă. De asemenea, iau în considerare eventualele contraindicații și adaptez terapia în funcție de acestea.
La Campionatul European de Masaj, am avut onoarea să mă întâlnesc și să concurez alături de cei mai buni terapeuți în masaj din Europa. Acest lucru m-a motivat să îmi adun toate abilitățile și cunoștințele pentru a reprezenta cu succes România și pentru a-mi demonstra abilitățile în fața unei audiențe internaționale.
Faptul că am avut ocazia să mă întâlnesc cu alți terapeuți în masaj și să învăț de la ei a fost o experiență memorabilă și inspirațională pentru mine. Am avut oportunitatea să împărtășesc idei și să descopăr noi tehnici și metode de masaj, ceea ce m-a ajutat să-mi îmbunătățesc cunoștințele și abilitățile.
În plus, sunt fericita să împărtășesc cu voi acesta experiență unde câștigătorii sunteți voi cei care veți pași în cabinetul meu, pentru că ve-ți primi cele mai bune ședințe de masaj și cele mai bune terapii .Orice dorință de a progresa este pentru că îmi doresc că voi să primiți ce este mai bun de la un masaj .