MANICHIURA / PEDICHIURA – Studio Beauty ILegal

MANICHIURA / PEDICHIURA

Manichiura si pedichiura reprezinta doua dintre cele mai importante aspect ale unei femei, făcând parte din factorii ce influenteaza atunci cand ne facem o prima impresie despre o persoana. Manichiura impecabila, lipsita de probleme estetice ale unghiilor reprezintă cartea ta de vizita si primul detaliu pe care cei din jur il observa la o prima intalnire. Astfel, este important sa avem o manichiura pusa la punct in fiecare moment al zilei. Pentru a uita de grija acestui detaliu, Studio Beauty ILegal îți ofera servicii de manichiura si pediuchiura pentru o imagine perfecta.
Atunci cand vine vorba despre alegerea unui serviciu pentru ingrijirea manichiurii si a pedichiurii, avem o gama larga de servicii la care putem apela. Incepem cu manichiura si pedichiura clasice, ce ofera un aspect ingrijit, dar pe termen scurt. Unghiile false din trecut au capatat astazi o noua forma, dar, mai ales, pastreaza unghia naturala. Puteti alege dintre o manichiura semipermanenta sau o maichiura cu gel.
Studio Beauty ILegal va ofera pachete complete pentru carti de vizita pe masura, fiind unul dintre cele mai cunoscute saloane de maichiura semipermanenta si gel.
Esti in cautarea unui salon pentru o pedichiura perfecta sau pentru o manichiura ca la carte? Indiferent ce-ti doresti, pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate in combinatii indraznete sau simple, vino la salonul de manichiura si pedichiura Studio Beauty ILegal si alege ce ti se potriveste

MANICHIURĂ:

– Manichiură clasică – 30 lei
– Manichiură clasică, aplicare ojă – 35 lei
– Manichiură clasică, aplicare ojă semipermanentă – 80 lei
– Demontare gel, acril – 20 lei
– Tratament unghii – 10 lei

PEDICHIURĂ:

– Pedichiură clasică – 40 lei
– Pedichiură clasică, aplicare ojă – 45 lei
– Pedichiură clasică, aplicare ojă semipermanentă – 85 lei

Writing tasks are among the tasks that take the longest time in the world. even the tiniest essay could require several hours of work to write. If you’re dealing with https://www.we-heart.com/2022/06/07/top-7-decent-essay-writing-services-to-use-in-2022/ many assignments that have deadlines hiring a professional writer can assist you in getting all of your work completed in a timely time. Instead of spending all night trying to finish your essay done, you could transfer your writing duties to an experienced writer. There are many reasons why hiring the services of a professional writer could be the best option for you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
× Contacteaza-ne!